Sökordsoptimera med resultat

Sökordsoptimera är en effektiv metod när man vill få sin webbplats få en större synlighet på till exempel Google eller andra söktjänster.
Vem vill inte sökordsoptimera korrekt och få absolut bästa möjliga resultat?

För att lyckas så behövs det ett analytiskt sinne som kombinerar med rätt sorters sökord och användarbeteende samt hjälper användaren till rätt länkar internt som externt till sidan.

Det finns många olika sätt inom SEO man kan använda när man vill ranka högre i sökresultaten.
Det finns lika många metoder som tekniska detaljer, det hela kommer ner till ens egna filosofi av vad som anses vara mest effektivt.

Sökordsoptimering är inte heller en statisk disciplin och genomgår hela tiden en dynamisk förändring.

Nya spelregler dyker upp så man måste vara väldigt snabb på att anpassa sin taktik eller strategi.

Vilket gör att det finns en charm med det hela och ett intressant område att gräva ner sig i.

Nuförtiden så har sökmotorer blivit allt bättre på att kvantifiera mänskligt beteende och användarcentrisk data står nu mer i fokus.
Man tittar på hur användarna surfar på din hemsida och gör små förändringar helt enkelt.  

SÅ KAN MAN SÖKORDSOPTIMERA TRAFIKEN

En hemsida har idag blivit mer än ett visitkort, det är verksamhetens digitala ansikte utåt. Att sökordsoptimera har blivit betydligt viktigare för att få försäljning genom din sajt.
Alla företag, stora som små företag har idag som standard att ha en egen sajt.
Utan det digitala ansiktet utåt så kan företag idag snabbt dömas ut som oseriöst.

Att skapa en sajt är inte längre bara en fråga om kod.
Det går på bara ett par timmar att få upp en hemsida som ser hyfsat proffsig ut.
Den första utmaningen är däremot att få besökare till sajten, vilket är just sökmotorernas arbete. Den andra är att engagera dina besökare på rätt sätt dvs se till att utveckla sajten så att den blir din digitala säljare som skapar affärer 24/7.

FRÅGOR OCH SVAR Sökoptimera

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

SÖKORDSOPTIMERA FÖRETAG BLIR ALLT VANLIGARE

Att sökordsoptimera sin sajt för olika sökmotorer såsom Google blir allt vanligare och mer eller mindre ett måste om man vill få digitala affärer.
Varje företagare ställs idag inför samma situation:

 • Ny företagare som inser möjligheterna med att sökordsoptimera sin sajt
 • Befintliga företagare som ser att de måste ta större del av marknaden genom att arbeta med sökmotorerna
 • Man har investerat tid samt pengar och skapat en snygg, designad samt informativ sajt om verksamheten.
 • Men ingen vet om att sajten existerar och än mindre har man brytt sig om att tänka på det mänskliga beteendet runt sina egna sökbegrepp 

Man leder besökare till sajten med innehåll som är relaterat till vad folk söker efter och som är relaterat till ens verksamhet.

Utmaningen för alla sajter är:

 • Skapa engagemang i alla hänseenden
 • Utveckla möjligheten till känslan av välkomnande för besökaren
 • Skapa en riktigt bra användarupplevelse

SÖKORDSOPTIMERA HANDLAR INTE BARA OM INNEHÅLL

Innehåll är ena delen av sanningen för att få fler ögon att titta på din hemsida.
Det är väldigt lätt att tro desto mer innehåll, ju fler besökare kommer man att få.

Men det finns fler faktorer som påverkar SEO:

 • Strukturen på texten är en stor faktor
 • Hur läsvänlig är sidan? Har du för lång eller för kort text och textmassa?
 • Kan du ärligt säga att innehållet är relevant för besökaren?
 • Har du tänkt på UX-designen (dvs User Experience) är bra?
 • Kan du verkligen läsa fonten på alla skärmar?
 • Kan den med dålig syn läsa texten utan problem?
 • Menyerna enkla och lättnavigerade samt lättfattliga? Har du tänkt på användaren?
 • Vet du säkert att koden är rätt knackad så att alla länkar är korrekta?
 • Är koden och text i harmoni med varandra så att inga buggar uppstår för användarna?

Som du märker så är det här bara ett par exempel, men det gör skillnad för dina användare.
Gör det skillnad för användaren, så gör det skillnad för Google när man vill sökordsoptimera.

VAD INNEBÄR ATT SÖKORDSOPTIMERA?

Att hamna på toppen i Googles sökresultat är inget som är resultatet av slumpen.
Att sökordsoptimera till hög ranking är direkt relaterad till hur väl hemsidan är designad, men också hur väl sajten kommunicerar med Googles olika botar.

I grova drag så handlar det om att optimera hemsidan med specifika sökfraser samt nyckelord med dess olika mänskliga beteende så att dessa syns på Google när användaren söker med just den sökfrasen.

Genom att analysera den digitala marknaden så kan man finna en specifik typ av miljö med mer unika sökfraser. Att sökordsoptimera handlar ofta om ord samt fraser men också en välutvecklad taktik som gör att du skapar en effektiv SEO optimering.

Copywriter & Art Director
Frontend Developer

MÖJLIGHETER GENOM SÖKORDSOPTIMERING

 • Idag har till trots 25 år sedan Google startade flertalet företag en dålig eller ingen alls sökordsoptimerad sajt, vilket gör att det finns fortfarande möjligheter för den som vill ta position på marknaden
 • Svenska företag har varit relativt sena på att upptäcka möjligheterna, vilket ger fördelar för den som har tänkt tanken att sökordsoptimera
 • Konkurrerande företag har oftast estetiskt tilltalande sajter som i slutändan inte drar in någon trafik alls
 • Konkurrenter har oftast inget innehåll, eller lite utav det, vilket gör att få besökare kommer till sajten och det konkurrerande företaget inser inte möjligheterna 

  Därför är det viktigt att sökoptimera din hemsida så att den kommunicerar efter det språk som sökmotorerna och dess användare efterfrågar.

HJÄLP MED ATT SÖKORDSOPTIMERA FÖRETAG

Behöver du se över ditt digitala ansikte utåt? Kommunicerar du rätt med dina möjliga kundprospekt?
Vill du få in mer trafik och mer kunder?

Kontakta oss på Just Value, vi har garanterat arbetat tidigare med liknande verksamheter och kan hjälpa dig ranka högre på Google genom att sökordsoptimera.

Backend Developer

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte ”bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss