Syns inte din sajt på nätet?

Har du problem att synliggöra din sajt eller kanske upptäckt att alla dina konkurrenter ligger långt före dig i sökresultaten?
Om din sajt inte genererar någon, eller ytterst lite trafik från sökningar i olika sökmotorer såsom t.ex. Google så är du i princip osynlig på nätet.

Syns inte, finns inte!

PROBLEMEN MED ATT DIN SAJT INTE SYNS PÅ NÄTET

”Varför syns inte min hemsida på Google” är en vanligare fråga än vad man tror.
Om din sajt inte generar trafik från Google eller de övriga sökmotorerna så innebär det också att den genererar få eller inga leads:

 • Få eller inga konverteringar eftersom det är oftast så att den organiska trafiken ger mest konverteringar
 • Och utan leads och konverteringar, så blir det inga affärer och inte heller någon ökad lönsamhet
 • Kanske blir det ingen lönsamhet alls beroende hur företaget mår generellt

Du riskerar kort sagt att bli utkonkurrerad på grund av din brist på synlighet online, i sökmotorernas sökresultat:

 • Men går det att göra någonting åt det?
 • Kan vi få dig att synas på Google och i andra sökmotorer?
 • Svaret på den frågan är ja!

Just Value tar reda på svaret

VARFÖR SYNS INTE MIN HEMSIDA PÅ GOOGLE?

Det är en fråga som vi på Just Value ofta får.

Liksom:

 • ”Vad är SEO?”
 • ”Är sökmotoroptimering svårt?”
 • ”Hur jobbar Just Value med sökoptimering?”

Och många, många andra frågor.

Låt oss börja med att försöka svara på den sista frågan, den om hur Just Value jobbar med sökoptimering och konverteringsoptimering av våra kunders sajter för bästa möjliga synlighet och resultat:

 • För oss är sökoptimering och sökmotoroptimering en fråga om mer än ren, klassisk SEO.
 • Även om klassisk SEO utgör den grund som vi står på – vårt arbetsgolv, om du så vill – så innebär vårt sätt att arbeta att vi tar ett helhetsgrepp om din sajt och hur den presterar när vi genomför en sökmotoroptimering.

FRÅGOR OCH SVAR Syns inte din sajt på nätet?

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Vi får dig att synas i toppen på Google

Just Value synliggör dig

Vi får dig att synas i toppen

Vi blandar även in engagemangsoptimering (E-SEO), Content Marketing, djupa kunskaper och insikter inom köppsykologi och köpstrategi – det vill säga människors sök- och köpbeteende på nätet (Beteendevetenskap Online).

 • Med våra unika arbetsmetoder inom sökmotoroptimering så hjälper vi dig att snabbt och riskfritt, utan att behöva plöja ned en förmögenhet på annonser, att ranka så högt som möjligt med hänsyn till konkurrensen på strategiskt viktiga sökord och sökfraser.

Därigenom så ser vi till att våra kunder:

 • Blir synliga i sökningar, på Google och också i andra sökmotorer 
 • Får en bättre position i rankingen för organisk trafik
 • Lockar mer relevant trafik till sin hemsida
 • Synligt fler och bättre leads med ökad konverteringsgrad

Vi hjälper dig oavsett bransch

SYNS INTE SAJTEN PÅ NÄTET?
KONTAKTA JUST VALUE!

Just Value är experter på att göra våra kunder synliga på nätet så att:

 • De blir synliga i sökningar på deras strategiskt viktiga sökord och sökfraser
 • Deras sajter genererar trafik, leads och konverteringar
 • De är med i striden om kunderna och affärerna, får ökad lönsamhet och slipper att bli omsprungna av konkurrenterna

Så, hur är det för dig? Är du osynlig online? Syns inte din sajt på nätet?

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss