Sökoptimera

Sökoptimera är en del av SEO, själva metoden man använder för att ranka sin hemsida högre i Google sökresultat.
En bra sökoptimering gör att man inte bara rankar högre hos Google, det ger en effekt som fördelar sig även vidare till andra söktjänster.

Att sökoptimera din hemsida, ökar chansen för ditt digitala visitkort kan spridas ut till fler potentiella kunder.
När man optimerar en hemsida så handlar det om att göra allt från stora justeringar till finjusteringar.

Konsten ligger i att få vetenskapen korrekt.  

SÖKOPTIMERA FÖR GOOGLE

För att få fler ögon riktade mot sin hemsida, behöver man tänka lite bakvänt.
I klassisk sälj så marknadsför man direkt till kunden.

Men med digitalt sälj så sätts klassisk säljfilosofi lite på kant, man behöver tänka om vem som verkligen är kunden och vad kunden konsumerar runt ämnet.
Man behöver även tänka mer över hur vägen för kunden verkligen ser ut i sin beslutprocess samt sätta ut vägskyltar som visar att du finns.

Söktjänsterna (som Google) tillåter dig samtidigt att sätta upp vägskyltarna.
Men vägskyltarna måste följa sökmotorns standard och krav.
Har man från början satt upp vägskyltar för Google att hitta, så blir det lättare för kunderna att hitta din verksamhet.

Om man inte har gjort det från början så blir det lätt en uppförsbacke.
Hur hög den uppförsbacken blir är beroende på vilka nyckelord och fraser som används. Vägen fram till hjärtat av Google är många gånger även taktik på flera plan än bara det tekniska utan det gäller också:

  • Säljteknik som underlättar för köparen att köpa enklare och bättre
  • Marknadskommunikation som hjälper produkten/tjänsten att fånga hjärtat
  • Mänskligt beteende runt sökningen med övertygande kommunikation
  • Design som hjälper besökaren att förstå snabbare budskap och tanke

NYCKELN TILL ATT SÖKOPTIMERA GOOGLE

Nyckelorden och sökfraserna är det som låser upp dörren till Googles toppresultat.
En sökmotor är både sofistikerad i sitt arbete plus otroligt grov i hur den är gjord.

Vad sökmotorn gör när den letar efter något, är att titta efter nyckelord eller specifika fraser som söks efter och ta ett ”foto” av sidan.
Första intrycket är därmed extremt viktigt, därför behöver man göra lite mer extra arbete, vilket är att sökoptimera.

Det är också av det skälet en utav de tre huvudsaker som vi har valt att fokusera på för att maximera resultatet när man ska sökoptimera.

FRÅGOR OCH SVAR Sökoptimera

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

TREENIGHETEN FÖR ATT SÖKOPTIMERA

Vi tänker lite mer på SEO och har fler saker i åtanke för att maximera sökmotoroptimeringen för en hemsida / webbsajt.
Det är viktigare att ha en säker grund för sökoptimering. Det handlar inte bara om att ha relevant material, därför tänker vi på följande.

  • Teknik handlar bland annat om att få rätt URL med mera.
  • Formgivning är viktig för läsbarhet och estetiskt tilltal.
  • Text är vägskyltarna man sätter ut för att leda till hemsidan.

När det kommer till tekniken vill man få en så läsbar kod som möjligt för algoritmerna programmeringen måste ligga i linje med Googles preferenser.
Formgivningen handlar om att få hemsidan så tillgänglig för alla som läser.
Det involverar mänskligt tänk samt interaktion runt sökordsoptimering.
Text är det som fyller resten och gör sökmotorn ”medveten” för den hemsida som existerar. Men det gäller också att sökoptimera för bilder.

VI KAN SÖKOPTIMERING AV VERKSAMHETEN

Sammanlagt har Just Value som SEO byrå över 15 års erfarenhet av SEO.
Vi har sökoptimerat många svenska företag att ranka högre på Google.
Har du en hemsida men få besökare, behöver ditt digitala varumärke en boost?

Just Value kan hjälpa och affärsutveckla verksamheten till att nå nya höjder.
Vi har en lång och bred erfarenhet av SEO och kan sökoptimera en hemsida så den rankar högre bland Googles sökresultat.

Långtidsstrategi eller korttidsstrategi, vad du än väljer eller behöver för att exponera ditt varumärke.

Just Value hjälper dig helt enkelt att nå dina mål! Vi hjälper dig att sökoptimera.

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte ”bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss