Om oss

Just Value är unikt i Sverige med sitt sätt att arbeta på bredden som djupet med sin metod för affärsdrivande sökmotoroptimering, engagemangsoptimering och digital marknadsföring.
Vi hjälper företag att förstå och hitta sin digitala säljare: den egna webben!

Vi hjälper dig att nå dina mål online!

Vi gör din webbplats till en magnet för kunder!

Vi har några av branschens allra mest erfarna specialister och nya lysande talanger inom bland annat SEO, E-SEO och Engagemangsoptimering, UX, Webbdesign och Webbutveckling där vi:

 • Har mångårig erfarenhet av att arbeta med engagemangsoptimering,
  digital marknadsföring och affärsdrivande sökmotoroptimering
 • Når oanade resultat genom att arbeta med beteendevetenskap
  när det gäller kundbeteende och sökbeteende online
 • Använder detta för att styra kunderna till just din sajt,
  dina produkter och dina tjänster

Vi är Just Value – Samarbetspartnern som du inte visste att du behövde!

Vi gör din sajt & marknadsföring till en framgångsmaskin!

ENGAGEMANG ÄR VÅRT FOKUS

För oss är det självklart att se till att våra kunders webbsajter och digitala marknadsföring presterar väl och genererar fler leads.
Och att de därigenom får fler möjligheter till konverteringar och lyckade affärer:

 • Vi uppnår detta genom engagemangsoptimering i utvecklingen av webbsajter, affärsdrivande verksamhet online och digital marknadsföring

Vi har t.ex. ett holistiskt synsätt på din webbsajt och hur den presterar:

 • Det som genomsyrar vårt arbetssätt och vår filosofi är att kod, design, content, UX, SEO och E-SEO är ett team som måste samverka för att din webbsajt ska kunna prestera maximalt och generera de resultat som du vill ha
 • På samma sätt som Just Value är ett team, som måste samverka för att vi ska kunna leverera de resultat som du har rätt att förvänta dig av oss

Vi hjälper dig att öka din konverteringsgrad!

SKAPA UNIKA RESULTAT

Genom engagemangsoptimering så ser vi till att våra kunder:

 • Blir synliga i sökningar där de vill vara synliga
 • Etablera sajten till en bättre position i rankingen
 • Skapar mer och relevantare trafik till sin hemsida
 • Mångdubblar chansen till fler och bättre leads
 • Sajten blir en digital säljare som får fler konverteringar

Resultatet för Just Values kunder:

 • Genererar allt fler och allt bättre leads kontinuerligt
 • Några av våra mest framgångsrika kunder har 14% konverteringsgrad!
 • Andra kunder har en 10% konverteringsgrad – och de klättrar fortfarande!
 • Andra kunder åter, de som vi t.ex. just har börjat jobba med, klättrar stadigt upp mot en konverteringsgrad på 10%!
 • Det säger sig självt att de också klättrar i rankingen i sökresultaten!

FRÅGOR OCH SVAR OM OSS

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

I FRAMKANT MED WEBBUTVECKLINGEN

Din digitala framgångsresa börjar här!

I FRAMKANT MED UTVECKLINGEN

Just Value arbetar hela tiden i framkanten av den digitala utvecklingen och lämnar därmed dåsigare, mer ouppmärksamma konkurrenter att guppa fram i vårt kölvatten:

 • Hos Just Value så möter du ett kreativt team med spets inom en rad områden såsom SEO och E-SEO, UX, beteendevetenskap online (sökbeteende och köpbeteende), digital marknadsföring, köppsykologi och köpstrategi, webbdesign, webbutveckling, betydelsen av bildspråk och texter i kombination

Vi skulle faktiskt kunna säga att vi, utan inbördes ordning, är en:

 • Ledande SEO-byrå som levererar förbluffande resultat
 • Sökmotorspecialist i internationell klass med stenkoll
  på förändringar i Googles algoritmer
 • Av Sveriges bästa E-SEO experter
 • Specialist inom engagemangsoptimering
 • Digital marknadsföringstrateg, med specialistkompetens inom sökbeteende och köpbeteende
 • Professionell webbutvecklingsbyrå
 • Kundanpassad webbdesignbyrå
 • Specialist inom bildspråk och skriftlig content

Allt under ett tak, med andra ord!

 • Vi tar oss bara an projekt där vi vet att vi kan göra en avgörande skillnad

Kunskap och erfarenhet för din digitala framgång!

BRED KUNSKAP OCH ERFARENHET

Hjärnan bakom Just Values koncept, arbetssätt och framgångar är Mats Ståhle.

Med sin mångåriga erfarenhet i både små som stora projekt bakom sig är/har Mats Ståhle:

 • En av branschens allra mest erfarna SEO-specialister
 • Över tjugo års erfarenhet av att arbeta med
  affärsdrivande sökmotoroptimering
 • Nära nog unika kunskaper om Googles sökalgoritmer
  och insikter om hur de utvecklas
 • En digital marknadsföringsstrateg i internationell klass,
  med specialistkompetens inom beteendevetenskap online
  (sök- och köpbeteende)
 • En ledande expert/specialist inom engagemangsoptimering

Denna enorma kunskap/erfarenhet ger en stor fördel när man arbetar med affärsdrivande engagemangsoptimering/sökmotoptimering.
Vi andra bidrar med våra respektive talanger.
Tillsammans är vi helt enkelt ett team att räkna med inom digital marknadsföring.

BRED KUNSKAP OCH ERFARENHET INOM SEO

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

EXEMPEL PÅ BRANSCHER SOM VI JOBBAR MED

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss