SEO för nyhetsbolag och nyhetsbyrå med erfaren SEO-byrå, Just Value

SEO för nyhetsbolag och nyhetsbyrå med Tidning

Vill du öka din annonsering och trafik på din webbplats?

Vår SEO-byrå hjälper dig till lyckat resultat och fler intressenter.
Läs hur vi hjälpt ett nyhetsbolag med tidning att nå framgång!

Fler av våra cases

Vi löser dina utmaningar som nyhetsbolag och nyhetsbyrå att synas på Google.

Utmaning för Vår kunds nyhetsbolag / Tidning

Ledningsgruppen hade sett ett behov av att få tidningen med i KIA Index för att kunna utöka sin attraktionskraft bland PR / Media-byråer.
Annonsering i tidningen och framför allt på webben skulle öka tidningens inkomster betydligt genom detta arbete.

För att nå KIA-Index inom sin nisch så var man tvungen att utöka trafiken betydligt, vilket gjorde att man behövde arbeta med strategiskt mot relevanta sökord i Google för att kunna utöka sin kraft för samtlig annonsering.

Som man själv uttryckte det “trots att vi har tillgång till en veritabel armé av skribenter så har vi som tidning med nyhetsbyrå svårt att själva få in rätt SEO trots diverse utbildningar inom ämnet”.

Ledningen kontaktade oss på Just Value eftersom man vill arbeta strategiskt med innehåll och taktik med analys med målet som syfte.

Lösningen för tidningen med nyhetsbyrå

 • Djupgående undersökning av sajten med tusentals sidor för att hitta de sidor och vinklar som kunde öka trafiken på ett effektivt sätt genom att spetsa innehåll samt kommunikation rätt
 • Fullständig analysering av nyhetsbolagets befintliga hemsidan gjordes
 • En strategi implementerades för att öka trafiken genom att optimera befintliga sidor och skapa nya sidor som hade potential att ranka högt på stora volymer
 • Innehåll i sajten märktes upp som högintressanta för att spetsa till innehåll ytterligare. Dessa sidor fick dessutom associerade sidor runt sig för att förstärka innehållets ämne
 • Länkbearbetning mellan enskilda undersidor/kategorier av sidor förbättrades för att öka betydelsen av innehållet
 • Förklarande texter med innehåll skapades så att innehållet kom med i en starkare kontext
 • Strukturerad data lades till så att Google fick enklare att indexera innehåll i både nyheter som artiklar
 • Menystruktur gjordes om så att Google och användaren kunde lättare navigera i sajten efter arbetet som gjordes i Hotjar med beteendeanalys
 • Sökfunktion med internt sök i sajten lades till för att ytterligare hjälpa sajten att indexera

Resultatet för tidningen med nyhetsbyrå

 • Innehållet på tusentals sidor blev löpande tillspetsade både genom teknisk SEO som strategisk optimering. Vilket gav ett enklare underhållsarbete på längre sikt både för skribenter som webbredaktörer.
 • Trafiken ökade med hela 10 gånger under perioden och annonseringen ökade
  med det dubbla
 • Det strategiska arbetet ledde gjorde att nyhetsbyrån nådde topp 5 på Google på hundratals sökord
 • Vi lyckades innan det första året var slut nå nya nischer inom KIA-index, vilket gjorde att effektmålet nåddes för ledningen
Lyckat resultat med SEO för dig som arbetar på ett nyhetsbolag
Gör om din sajt med SEO

Vill du också göra om din sajt?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss