Frontend Developer

WEBBUTVECKLING

Webbutveckling med spetskompetens som skapar smarta, unika helhetslösningar med hög funktionalitet, prestanda och användarvänlighet för din verksamhet.

Din vision är vår verklighet

Webbutvecklingen för dig

Vårt marknadsföringsteam skräddarsyr marknadsföringen efter ditt mänskliga användarbeteende(UX-design), utvecklar smarta och användaranpassade, konverterande lösningar(UX) samt lanserar din webbsajt med rätt tonalitet i språk och form för din tilltänkta målgrupp samt påverkande målgrupper.
Webb har idag blivit alltmer komplexare än någonsin med mobila enheter, modernare gränssnitt och nya affärsmodeller.

Skräddarsytt arbete

HUR JOBBAR JUST VALUE MED WEBBUTVECKLING

Just Value är en nyskapande webbyrå som älskar modern, strategisk webbutveckling som driver digital tillväxt för våra kunder:

 • Vi är en fullservicebyrå som jobbar med helhetslösningar för våra kunders webbplatser
 • Arbetet utgår från just vår kunds unika förutsättningar och verksamhetens specifika krav och behov
 • Webbutveckling utvecklar sig kontinuerligt och vi följer och utvecklar alltid efter det mänskliga beteendet i varje enskild bransch
 • Hos oss finner du allt du behöver för en lyckad utveckling av din sajt under samma tak

Vi arbetar med moderna tekniker och strategier med fokus på:

 • Lätt och snabb kod som presterar väl med dagens krav i mobila enheter
 • Genomtänkta koncept för varje kund med kundbeteende och köpbeteende online
 • En holistisk helhetssyn på hur en webbsida måste prestera för att på bästa lyfta och understödja våra kunders verksamhet.

Vi är specialister på WordPress, men självklart så jobbar vi också med andra plattformar:

 • Vi anpassar mallar och teman efter dina behov
 • Vi trimmar och slimmar koden och rensar bort överflödig kod för maximal snabbhet
 • Självklart så anpassar vi din sajt till mobile first

Resultatet blir en snygg, funktionell, slimmad och trimmad webbsajt som verkligen presterar på den nivå som din verksamhet kräver och som också levererar de resultat du vill ha.

FRÅGOR OCH SVAR WEBBUTVECKLING

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Frontend Developer

Utvecklar webbplatsen på bästa sätt

DET DÄR LILLA EXTRA VID WEBBUTVECKLING = AFFÄRSUTVECKLING

Hemligheten för att lyckas riktigt bra när man vill utveckla sin webbplats är att inte gå på myten om att ”one size fits all” och välja en billig standardlösning.
Våra erfarna, kompetenta webbutvecklare kommer ge dig en sajt som inte bara lyfter verksamheten utan understödjer din verksamhet och affärsutvecklar den.
Vi skapar helt enkelt skräddarsydda lösningar för din webbplats, för att motsvara dina kunders behov som samtidigt speglar dina egna behov. 
Det ger mer än bara webbutveckling, det ger affärsutveckling av din marknadsföring som motsvarar dina kunders förväntningar.

Vi vill hjälpa dig

KAN JAG FÅ HJÄLP MED WEBBUTVECKLING, VAR JAG ÄN FINNS?

Just Value är en svensk, Stockholmsbaserad webbyrå i den absoluta framkanten.
Men vi hjälper inte enbart Stockholmsbaserade företag, myndigheter eller organisationer.
Långt därifrån, kan vi bara nå dig digitalt via internet eller telefon, så kan vi också hjälpa dig.
Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp av kunniga webbutvecklare och designers för att utveckla en smart, funktionell och engagerande webbplats för din verksamhet.
Var än i Sverige eller världen som du befinner dig.

Frontend Developer
Backend Developer

Med oss behöver du inte vara orolig

JUST VALUE – SKAPA EN WEBB UTÖVER DET VANLIGA SOM UTVECKLAR VERKSAMHETEN

Just Value är en webbutvecklingsbyrå utöver det vanliga.
En fullservicebyrå, där du finner det du behöver för din marknadsföring under ett tak.
Vi har kunniga och erfarna webbutvecklare och webbdesigners samt specialister inom SEO, E-SEO och digital marknadsföring.
Vi hjälper dig att utveckla smarta, funktionella och tilltalande webbplatser som attraherar och engagerar – såväl befintliga som potentiella kunder.
Det vi skapar är webbplatser som överträffar vad du kan få hos en ordinär webbyrå, eftersom vi inte bara är en webbyrå utan så mycket mer.
Oavsett om du vill vidareutveckla den webbplats du har byggt med mänskligt kundbeteende eller om du vill bygga nytt så är vi en bra partner att ha i din ringhörna.
Vi skapar webbsidor som:

 • Presterar bättre både mobilt som desktop
 • Rankar högre i sökmotorerna
 • Attraherar fler kunder och skapar affärsutveckling 

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver kompetent och professionell hjälp med webbutveckling.

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss