Copywriter & Art Director

CONTENT MARKETING –
INNEHÅLLSMARKNADSFÖRING

Content Marketing, också känt som innehållsmarknadsföring, är en oerhört viktig del av det digitala marknadsföringsarbetet.
För vad är en hemsida utan innehåll som inspirerar och engagerar?

Tårtan till webbplatsen

Vad innebär content marketing?

 • Ungefär som en prinsesstårta utan vare sig marsipantäcke, vispad grädde, vaniljkräm eller marsipanros
 • Ganska så torftig, med andra ord

Men vad talar man egentligen om när man pratar om content och Content Marketing?

 • Content är helt enkelt den engelska termen för innehåll.
  Alltså själva innehållet till din sajt i form av text, bild och grafisk design.
 • Och Content Marketing/innehållsmarknadsföring är i sin tur det slags content/innehåll som bidrar till att marknadsföra dina tjänster, produkter och varumärken samt din verksamhet och ditt företag

Med expertis och klass inom området

VI BRINNER FÖR CONTENT MARKETING
/ INNEHÅLLSMARKNADSFÖRING

Att skapa riktigt, riktigt bra content (innehåll) som stödjer både din Content Marketing (innehållsmarknadsföring) och ditt varumärkesbyggande kräver fingertoppskänsla.

Vi på Just Value har bred erfarenhet av det synliga och visuella i en text tillsammans med mänskligt beteende.

Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad din typ av verksamhet, i just din speciella bransch, behöver för att väcka dina kunders engagemang och motsvara deras behov och förväntningar.

Vi brinner för genuin innehållsproduktion där såväl budskapet och dess genomslagskraft som utformningen och den visuella presentationen ägnas samma omsorg när vi skräddarsyr innehållet för att ge din Content Marketing bästa möjliga effekt.

Vi är väldigt självsäkra

HUR SKAPAR MAN BRA INNEHÅLL FÖR CONTENT MARKETING?

Riktigt bra Content Marketing (innehållsmarknadsföring) bygger på en samverkan av SEO, engagemang, inspiration, fakta, strategi, marknadsföringsbudskap, beteendevetenskap online och design.
Det gäller också att ha förståelse för UX/UI och arbeta utifrån detta.
Bra content skapas av en kombination av text, bild och grafisk design:

 • Innehållet måste också anpassas efter de krav, förväntningar och behov som finns inom din bransch och hos dina kunder för att ge största möjliga effekt, engagemang och genomslagskraft

Vi skapar SEO-anpassat content/innehåll för ditt företags webbplats:

 • Korrekt, engagerande, informativt och faktabaserat innehåll baserat på omfattande research och analyser
 • Innehåll som är perfekt anpassat för innehållsmarknadsföring och som ger starkast möjliga effekt och genomslagskraft
 • SEO-anpassat content för att attrahera Googles botar, ranka bättre och få ökad synlighet samt därigenom generera mer trafik till din webbsajt
 • Engagemangsoptimerat innehåll för att fånga potentiella kunders intresse och generera fler leads
 • Perfekt konverteringsoptimerat innehåll för att lyfta din konverteringsgrad
 • Content anpassat för att passa in i din digitala marknadsföring
 • De texter som våra contentskribenter skriver är såväl SEO-anpassade som genomsyrade av engagemangsoptimering
 • Bilderna som bildteamet väljer, väljs för att stämma väl in med både designen och ditt marknadsföringsbudskap
 • Bilderna som sätts in i olika sidor i din webbplats har också rätt format, för att inte tynga sajten i onödan och försämra hur den presterar online

Samtidigt så ser vi till att såväl texter som bilder och grafisk design sticker ut så pass att de skiljer ut sig från det vanliga mediebruset och fångar besökarnas uppmärksamhet.

FRÅGOR OCH SVAR
Content Marketing

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Digital hjälp oavsett var

KAN JAG FÅ HJÄLP MED CONTENT MARKETING, VAR JAG ÄN FINNS?

Just Value är en svensk, Stockholmsbaserad contentbyrå i den absoluta framkanten:

 • Men vi hjälper inte enbart Stockholmsbaserade företag, myndigheter eller organisationer
 • Kan vi bara nå dig digitalt via internet eller telefon, så kan vi också hjälpa dig

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp av våra kreativa contentskribenter att skapa informativt, faktabaserat och engagerande innehåll till din webbplats.
Var i Sverige, eller i världen som du än befinner dig.

Marknadskoordinator
Frontend Developer

Vi levererar synligt resultat

CONTENT MARKETING MED JUST VALUE

Brinner du också för att göra webben bättre?
Då borde vi ses! Låt oss ta en kopp kaffe och kanske ett digitalt möte för att gå igenom möjligheterna.
Genom att arbeta holistiskt, innovativt och strategiskt med Content Marketing så skapar/levererar vi milt sagt förbluffande resultat för våra kunder:

 • Både när det gäller ranking, trafikökning samt leads och konverteringar

Skulle du också vilja ha en konverteringsgrad på 10 – 14%?

 • Många av våra bästa kunder har redan det, andra klättrar fortfarande

Vi brinner helt enkelt för att skapa bra innehåll för oöverträffad Content Marketing / Innehållsmarknadsföring!

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss