DIGITAL MARKNADSFÖRING SOM GÖR SKILLNAD

Med digital marknadsföring får ditt företag att synas online, ranka i sökningar, generera fler leads och fler konverteringar.

Vi hjälper dig att ligga i täten

Vad är digital marknadsföring?

Med en väl genomtänkt digital strategi så:

 • Synliggör du företagets produkter och tjänster i sökningar
 • Samtidigt som du ger service och information till såväl befintliga som potentiella kunder
 • Slutligen så bygger och stärker du ditt varumärke

För dig som vill ligga i framkant i din bransch så är det därför viktigt att satsa genomtänkt och strategiskt på din digitala marknadsföring.
Det är då klokt att anlita en kompetent, rutinerad digital marknadsföringsspecialist som levererar konkreta resultat.

Vi visar hur man lyckas

HUR LYCKAS MAN MED SIN DIGITALA MARKNADSFÖRING?

Om du vill få resultat och effekt av din satsning på digitala marknadsföring så gäller det att välja rätt digitala marknadsföringsbyrå och rätt digitala marknadsföringsstrateg som kan lotsa dig förbi fallgroparna (och undvika uttjatade floskler).

Du behöver någon som:

 • Kan driva din satsning på digital marknadsföring med kompetens, insikt och erfarenhet
 • Levererar konkreta (och lysande) resultat när det gäller synlighet, ranking i sökningar samt ifråga om leads och konverteringar
 • Ligger i den absoluta framkanten när det gäller digital marknadsföring, istället för att guppa fram i andras kölvatten, och ständigt håller sig uppdaterad med utvecklingen
 • Har djupa insikter om beteendevetenskap online (alltså människors sökbeteende, kundbeteende och köpbeteende online)

Vi på Just Value är just en digital marknadsföringsbyrå med vana av digital marknadsföringsstrategi.

Ett team med dedikation

VARFÖR LYCKAS JUST VALUE SÅ BRA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

Vi har ett holistiskt tänkande kring såväl din digitala marknadsföring som din webbsajt.
Hur de samverkar och interagerar för att:

 • Öka synligheten för dina tjänster och produkter
 • Generera fler leads och fler konverteringar

Vi använder oss av djupa insikter och mångåriga erfarenheter inom beteendevetenskap online som:

 • Sökbeteende
 • Kundbeteende
 • Köpbeteende

FRÅGOR OCH SVAR Digital marknadsföring

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Din digitala hjälp oavsett er fysiska plats

Var i Sverige kan jag få hjälp med digital marknadsföring?

Vi hjälper idag hundratals kunder runt om i Sverige och också internationellt med analyser, webbdesign, webbutveckling, klassisk sökmotoroptimering, engagemangsoptimering och digital marknadsföring:

 • Vi erbjuder specifikt riktade tjänster för alla orter och kommuner där vi ständigt bygger ut för att kunna erbjuda smarta, innovativa digitala marknadsföringstjänster
 • Om din hemort eller hemkommun ännu inte har någon riktad tjänst, så kan du alltid få hjälp genom vår rikstäckande tjänst för digital marknadsföring

Med 20 års erfarenhet

JUST VALUE, EN DIGITAL MARKNADSFÖRINGSBYRÅ MED experterna

Hos oss möter du ett kreativt och nytänkande team med spets inom en rad områden såsom SEO och E-SEO, engagemangsoptimering, beteendevetenskap online (sökbeteende och köpbeteende), digital marknadsföring, köppsykologi och köpstrategi, webbdesign, webbutveckling, betydelsen av bildspråk och texter i kombination.
Vi arbetar alltid i den absoluta framkanten av utvecklingen.

Vi är t.ex. ständigt à jour med utvecklingen när det gäller:

 • Googles algoritmer och hur de påverkar våra kunders sajter
 • Den tekniska och designmässiga utvecklingen, för att konstruera sajter som Google bara älskar att ranka högt
 • Förändrade mönster i sökbeteende, kundbeteende och köpbeteende online
 • Hur våra kunders sajter presterar i rankingen i sökresultaten samt när det gäller att generera leads och konverteringar

Genom att arbeta holistiskt, innovativt och strategiskt med digital marknadsföring så levererar vi också milt sagt förbluffande resultat för våra kunder:

 • Både när det gäller ranking, trafikökning samt leads och konverteringar
 • Vill du ha en konverteringsgrad på 10 – 14%?
 • Många av våra bästa kunder har redan det, andra klättrar fortfarande

Varmt välkommen att kontakta oss på Just Value om du vill ha hjälp med digital marknadsföring.

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss