Upplevs sajten som rörig?

Om sajten är rörig, upplevs som oöverskådlig, ostrukturerad, svår att hitta i och svårnavigerad så har du stora problem framför dig.
Idag, när regeln är Mobile First, är kravet på lätta och snabbladdade sidor som presterar på topp högre än någonsin.

Vi vill att du lyckas

En bra sajt har en bra struktur

 • Både Google och mobilanvändarna kräver snabba, tydliga och lättnavigerade sidor
 • Levererar inte din sajt på dessa punkter, så surfar de glatt vidare till andras sajter som lyckats bättre med Mobile First-anpassningen
 • Du kommer att behöva gå igenom sajten, strukturera upp den, arbeta med att förnya menyer och navigering, skapa överblick över dina produkter och/eller tjänster

I den processen så behöver du bland annat tänka på såväl användarvänlighet och engagemangsoptimering som affärsdrivande sökoptimering och konverteringsoptimering.
Eller också kan du låt oss tänka på allt detta åt dig.

Vi håller dig uppdaterad

HUR ILLA ÄR DET? HUR RÖRIG ÄR SAJTEN?

Under årens lopp har kanske din sajt byggts ut med nya sektioner i takt med att ditt utbud av produkter och tjänster har utvecklats och förändrats:

 • Utvecklats med andra sektioner, för tjänster eller produkter, som tagits bort ur sortimentet/tjänsteutbudet och sedan aldrig riktigt tagits bort ordentligt?
 • Men har då menyer och navigering inte förnyats tillräckligt i samband med detta?
 • Marknadsfört och tagit fram kampanjer som sedan ligger någonstans och skrotar?
 • Kanske byggdes sajten ursprungligen enligt en tydlig design och struktur, medan senare tillagda delar har en annorlunda design eller struktur som inte är i samklang med den ursprungliga?
 • Men den ursprungligen enkla och tydliga strukturen för sajten, efter år av lappande och mer eller mindre ogenomtänkt utbyggnation mest ut som en stor skål med spagetti som svämmar över sina bräddar?

Med rätt inställning är allt möjligt

GÅR DET ATT GÖRA NÅGONTING ÅT EN RÖRIG SIDA?

Självklart går det att göra något åt det.
Finns bara de mest grundläggande förutsättningarna där, så finns det mycket som man kan göra för att trimma och strukturera om en webbsajt för att den ska engagera besökarna och prestera på toppen av sin förmåga.
Det är just här som vi på Just Value kommer in i bilden och rättar till sajten.

Frågor och svar
Upplevs sajten som rörig?

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Just Value ger dig struktur

VAD GÖR JUST VALUE FÖR ATT RÄDDA RÖRIGA SAJTER?

Vi på Just Value rensar upp i röran, på flera plan, för att få din webbsajt att prestera på topp och generera såväl mer trafik som fler leads och konverteringar:

 • Upprensning och förenklande av sajtens struktur så att den bättre motsvarar dagens krav på Mobile First samt är enklare att överblicka, hitta i och navigera
 • Vi rensar upp i koden, tar bort tung och föråldrad kod samt onödiga/utdaterade funktioner som inte längre används, t.ex. plug-in, appar, script, etc
 • Det samma gäller givetvis för mallar och teman, som anpassas efter just din verksamhets behov samt dina kunders förväntningar och krav för bästa funktionalitet och användarvänlighet
 • Utbyte av för stora och tunga bilder, tar bort för tung grafik som inte fyller någon funktion eller byter ut den mot lättare, smidigare alternativ, tar t.ex. bort videor som ligger på samma sida eller fördelar dem på olika sidor så att ingen av sidorna blir för tungladdad eller oöverskådlig
 • Tar ett grepp över ditt textmässiga innehåll och anpassar det till SEO, E-SEO samt Content Marketing
 • Anpassar en webbdesign (om så behövs) som är snygg, modern och representativ för din verksamhet samtidigt som den är lätt och snabbladdad

Att reda ut röror och omvandla dem till snabba, moderna, lättnavigerade webbsidor är en av våra stora passioner!

Lösningar för en rörig sajt, Just Value
Vad händer om det inte går att rädda sajten?

Allt går att lösa hos oss!

VAD HÄNDER OM DET INTE GÅR ATT RÄDDA SAJTEN?

Ibland händer självklart det oundvikliga.
De där fallen där hela konceptet för din sajt (med teman, mallar, grafik och struktur) är så föråldrat och sajten är så rörig och svårnavigerad att det inte finns en chans att få det att prestera bättre i befintligt skick.
Skulle det vara fallet med din sajt så bygger vi helt enkelt en ny sajt som motsvarar dagens krav med rätt prestanda beträffande tydlighet, enkelhet och snabbhet.
Självklart blir det en sajt som också klarar de utökade kraven för Mobile First.

Du har hittat rätt team

BRINNER DU OCKSÅ FÖR ATT GÖRA WEBBEN MINDRE RÖRIG?

Då borde vi ses! Låt oss ta en kopp kaffe och kanske ett Zoom-möte för att gå igenom möjligheterna.
Vi ser till att våra kunder:

 • Har snygga, smarta, moderna och snabbladdade webbsidor som givetvis är Mobile First-anpassade
 • Sajter som inte bara får mer trafik – utan också får mer relevant trafik
 • Har en webbplats som är så informativ, intresseväckande och engagerande att besökarna stannar på sajten och letar sig fram till produkter eller tjänster som intresserar dem – och, som vi alla vet, så innebär mer relevant trafik och större engagemang också både fler och bättre leads

Det leder självklart också till:

 • Fler konverteringar till säljteamet
 • Ökade intäkter till bolaget
Vill du göra webben mindre rörig?
Upplevs sajten som rörig?

Tveka inte, vi finns här

ÄR SAJTEN RÖRIG? KONTAKTA JUST VALUE!

Välkommen till Just Value, en SEO-byrå som jobbar lite annorlunda och lite bredare med sökmotoroptimering än de flesta andra SEO-byråer.
En rörig, svåröverskådlig och svårnavigerad sida gör ingen glad och den kan också utgöra ett stort hinder när det gäller att generera leads och konverteringar.
Vill du ha hjälp? Upplevs sajten som rörig?

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte ”bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss