Genererar sajten inte trafik?

Vem vill inte ha trafik till sin sajt?

 • Ingen trafik innebär att du inte får några chanser till vare sig leads, konverteringar eller ökad lönsamhet genom din webbplats
 • Varvid din sajt blir ingenting annat än ett kostnads- och arbetstidsslukande bojsänke, utan att generera några intäkter för dig och ditt företag

Varför får jag inga besökare?

VILL DU ÖKA TRAFIKEN TILL DIN WEBBSIDA?

 1. Genererar sajten ingen trafik?
 2. Vill du öka trafiken till din webbsida och driva på leads, konverteringar och köp online?

I så fall har du hittat rätt.
Vi på Just Value är specialister inom SEO, konverteringsoptimering och affärsdrivande sökoptimering som driver mer – och framför allt mer relevant trafik – till våra kunders sajter.
Vi skapar helt enkelt relevant trafik, som genererar fler leads och fler konverteringar i våra uppdrag.

Holistisk SEO

GRUNDEN FÖR ATT FÅ ÖKAD TRAFIK ÄR ETT GEDIGET SEO-ARBETE

Sökmotoroptimering eller SEO, som det också kallas, är den mest kraftfulla metoden för att öka antalet besökare som en webbplats får från sökmotorer.
För att lyckas riktigt bra med sökmotoroptimeringen, så att den ger önskat resultat, så behöver du en kompetent och erfaren sökmotorkonsult (SEO konsult) vid din sida.
Utöver ren, klassisk SEO så lägger vi på Just Value till bland annat:

 • Engagemangsoptimering (E-SEO)
 • Beteendevetenskap Online
  (det vill säga människors sökbeteenden, kundbeteende och köpbeteende online)
 • Lokal förankring
  (med lokalt anpassade sidor för dina tjänster/produkter)
 • Ett holistiskt synsätt på din webbsajt och hur den presterar

Möjligheterna med sökmotoroptimering är många:

 • Ta dig, ditt företag, dina tjänster och produkter till Googles förstasida
 • På många av de mest kritiska sökorden och sökfraserna för din verksamhet och din målgrupp
 • Generera mer trafik, framför allt då också mer relevant trafik
 • Generera fler leads än vad du någonsin kunnat drömma om
 • Leda till en förbluffande ökning av konverteringar

FRÅGOR OCH SVAR Genererar sajten inte trafik?

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Vi har de anpassade verktygen

KAN MAN ANALYSERA TRAFIKEN OCH SE HUR DEN KAN FÖRBÄTTRAS?

Självklart kan man det.
Oroa dig inte, det är någonting som vi tar hand om åt dig och håller kontinuerlig koll på:

 • Vi ger dig ett kontinuerligt flöde av analyser med statusprotokoll varje månad med grundlig information om hur din sajt mår
 • Vi hjälper dig förstå hur den presterar för tillfället
 • Vilka åtgärder som vidtagits för att stärka din position på marknaden
 • Och förstås vad som kommer att behöva utföras för att den ska fortsätta prestera på topp
KAN MAN ANALYSERA TRAFIKEN OCH SE HUR DEN KAN FÖRBÄTTRAS?

Sätt din webbsajt i fokus

GENERERAR DIN SAJT INGEN TRAFIK? KONTAKTA JUST VALUE!

Välkommen till Just Value, en SEO-byrå som jobbar lite annorlunda och lite bredare med sökmotoroptimering än de flesta andra SEO-byråer.
Vi är specialister på att se till att våra kunder inte bara får mer trafik utan också mer relevant trafik.
Och, som vi alla vet, så innebär mer relevant trafik också fler och bättre leads samt fler konverteringar och ökade intäkter.
Så, hur är det med din sajt? Genererar sajten inte trafik?

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss