Behöver du synas bättre lokalt?

Att synas i lokala sökningar har blivit ett av de mest eftertraktade sätten att synas online för många lokala företag runt om i världen:

 • Statistik över sökningar på nätet visar nämligen tydligt att sökmönstren går mot att allt fler sökningar görs just lokalt
 • Det gör att allt fler inser att den lokala marknaden blir allt viktigare när det gäller att nå ut till nya som gamla kunder, fånga upp affärsmöjligheter och bygga upp sin kundkrets

Engagera dina besökare

Exempel på fördelar med att synas i lokala sökningar

Det här är ett område där kundens nytta och bekvämlighet möter ditt behov av att nå ut med dina tjänster och produkter till en lokal marknad:

 • Den som får en vattenläcka vill förmodligen ha tag på en rörmokare som kan vara på plats inom en halvtimme, inte någon som måste åka åtta mil för att komma till undsättning
 • Söker man efter ”Dagens lunch Kungsholmen” vid tolvtiden så vill man förmodligen hitta en lunchrestaurang, i närheten av där man befinner sig, som serverar en god och prisvärd lunch
 • Och om man t.ex. söker efter ”Kuddar Strängnäs” strax före fem en fredag så beror det kanske på att ett par kuddar just har fallit offer för det senaste kuddkriget och man omgående måste få tag på kuddar för hela familjen inför natten. Och man vill kunna köpa dem lokalt, helst inte mer än någon mil bort

Så, varför gå miste om möjligheterna till att göra fler affärer lokalt och bygga upp din lokala kundkrets? Vem vet:

 • Det där läckande röret ingår kanske i ett rörsystem som behöver bytas ut helt inom något år
 • Den hungriga lunchgästen blir kanske en stammis om hon eller han gillar maten som du serverar
 • Kanske följer några påslakan eller några nya täcken med de där kuddarna hem

Din lokala närvaro för dina kunder blir, som du ser, därmed allt viktigare.

Vår ledande spetskompetens

HUR KAN JUST VALUE HJÄLPA DIG ATT SYNAS BÄTTRE LOKALT?

Fokuset på just det lokala sökandet är en av Just Values största styrkor – nästan vårt hemliga vapen, skulle vi kunna säga:

 • Vårt koncept för lokala sidor bygger på noggrann research inom både geografiska förutsättningar och de strategiskt viktigaste sökorden och sökfraserna i din bransch i kombination med djupa insikter om mänskligt beteende online när det gäller köppsykologi i sök- och köpbeteende (Beteendevetenskap Online)
 • Konceptet har stor genomslagskraft och de lokala sidor som vi bygger upp för våra kunders räkning ger förbluffande och i stort sett omedelbara resultat i sökresultaten

Läs gärna mer om Just Values tjänster för sökmotoroptimeringengagemangsoptimering och Content Marketing.
Så, är du intresserad av att synas på första sidan i sökresultaten vid lokala sökningar?

Frågor och svar om lokala sökningar

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

Sätt dig i topp i sökresultaten och vinn fler kunder

FÅ RESULTAT I LOKALA SÖKNINGAR MED JUST VALUE

När vi säger att vi kan ge dig oanad effekt med ett gediget, professionellt och modernt SEO-arbete beträffande din synlighet i lokala sökningar så är det inga tomma ord.
Vi levererar milt sagt förbluffande resultat för våra kunder genom ökad synlighet i lokala sökningar:

 • Både när det gäller ranking, trafikökning samt leads och konverteringar
 • Skulle du vilja ha en konverteringsgrad på 10 – 14% genom sajten?
 • Många av våra bästa kunder har redan det, andra klättrar fortfarande
lokalt

Lokal SEO som genererar leads

SYNS DU INTE LOKALT?
KONTAKTA JUST VALUE!

Välkommen till Just Value, en SEO-byrå som jobbar lite annorlunda och lite bredare med sökmotoroptimering än de flesta andra SEO-byråer.
Att synas lokalt, att bygga upp din närvaro på den lokala marknaden och bygga upp samt vårda din lokala kundkrets blir allt viktigare eftersom sökmönstren visar att allt fler sökningar görs just lokalt:

 • Vi är experter på att se till att våra kunder inte bara får mer trafik, utan också mer relevant trafik till en webbplats som är så informativ, intresseväckande och engagerande att besökarna stannar på sajten och letar sig fram till produkter eller tjänster som intresserar dem

Och, som vi alla vet, så innebär mer relevant trafik och större engagemang också både fler och bättre leads.
Det leder självklart också till:

 • Fler konverteringar dvs förfrågningar från sajten
 • Ökade intäkter genom de ökade antalet förfrågningar och som förhoppningsvis blir affärer också

Vill du också få ökat antal förfrågningar och synas bättre lokalt? 

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte ”bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss