Vad ger digital marknadsföring för resultat?

Som människor är vi idag ständigt online och uppkopplade.
Allt vi vill veta, liksom allt vi söker efter, är bara några knapptryckningar bort.

Det gör att den digitala marknadsföringen har blivit allt viktigare i marknadsmixen.
Om man som företag vill nå sina befintliga och potentiella kunder i målgruppen, så finns möjligheten till effektiva insatser genom digital marknadsföring.

Det är lätt som användare att bli lätt dränkt av informationsflödet på nätet och som företag bli enkelt omsprungen av sina konkurrenter.

Resultatet av kombinerad, mänskligt beteendeanalyserad digital marknadsföring är en marknadsmix som är knivskarp och exakt, men också väldigt mätbar.

MÅNGA FÖRDELAR MED DIGITAL MARKNADSFÖRING

En väl genomtänkt digital marknadsföringsstrategi ger:

 • Snabba kortsiktiga kampanjer genom annonsering
 • En marknadsplan att använda för det framtida marknadsarbetet offline som online
 • En innehållsplan som är hållbar både på kort som lång sikt
 • Få en sajt som både kort som långsiktigt ökar trafikmässigt
 • Skapa möjligheter till sociala kampanjer och ämnen som engagerar din målgrupp socialt
 • Få sakta ökande och fler leads till säljavdelningen både offline som online
 • Få ökande och fler konverteringar och därmed också ökad lönsamhet från säljavdelningen
 • Skapande av en digital säljare som agerar åt dig 24/7: sajten

Med strategisk digital marknadsföring så hjälper vi dig dessutom att:

 • Nå ut till rätt målgrupper
  – via rätt kanaler (de kanaler dina målgrupper oftast använder)
  – och på rätt plattformar (de plattformar som dina målgrupper oftast använder)
 • Förmedla relevant information till såväl befintliga som potentiella kunder
 • Synliggöra företagets produkter och tjänster online som offline mot målgruppen
 • Bygga och stärka ditt varumärke offline som online

När du satsar på din digitala marknadsföring, så är det också viktigt att du är beredd att arbeta kontinuerligt och strategiskt för att få ut bästa möjliga resultat av insatsen.

VARFÖR SKULLE JAG VÄLJA JUST VALUE FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING?

För dig som vill ligga i framkant i din bransch så är det viktigt att satsa genomtänkt, strategiskt och långsiktigt på din digitala marknadsföring.

För att lyckas optimalt med din digitala marknadsföringssatsning så behöver du en partner som:

 • Är dynamisk, innovativ och nyskapande
 • För kund efter kund, år efter år, har levererat lysande resultat
 • Verkligen kan digital marknadsföring

Kort sagt, du behöver en innovativ byrå som Just Value och en digital marknadsföringsexpert som är unik.

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

VÄLKOMMEN TILL JUST VALUE

Vi är Just Value – vi ser till att webbsajter rankar bra, är synliga på relevanta sökningar och genererar leads samt konverteringar.
Just Value erbjuder digital marknadsföring i internationell toppklass:
– Dynamiskt
– Innovativt
– Nyskapande

HUR KAN ERA KUNDER UPPNÅ SÅ EXTRAORDINÄRA RESULTAT?

Vi har en bred och lång erfarenhet inom digital marknadsföring.

Med våra unika metoder och lika unika insikter inom beteendevetenskap online så kan vi hjälpa våra kunder att snabbt, riskfritt – och utan att behöva plöja ned en förmögenhet på annonser – synas på samtliga relevanta digitala kanaler och plattformar för just deras målgrupper.

Därigenom så ser vi till att våra kunder får chansen till fler och bättre leads, fler konverteringar och därmed också ökande lönsamhet.

HEMLIGHETEN BAKOM JUST VALUES FRAMGÅNGAR

Vi brukar säga att det är bredden, kompetensen, erfarenheten inom:

 • Förståelsen för sökbeteenden med insikter om det mänskliga köpbeteendet
 • Köpbeteenden hos potentiella kunder som skapar förfrågningar offline som online
 • Vikten av lokal anknytning för tjänster och produkter som ger både leads och konvertering
 • Hejdlösa mängder med kreativitet med analys och mänskligt beteendevetenskap som spets online
 • Beredvilligheten att ständigt ta till oss förändringar och följa med i marknadens snabba utveckling – även när det innebär tvära kast.

För att nu bara nämna några små detaljer.

 • Vi levererar också milt sagt förbluffande resultat för våra kunder med våra insatser inom digital marknadsföring
 • Både när det gäller ranking, trafikökning samt leads och konverteringar
 • Vill du ha en konverteringsgrad på 10 – 14%? 
 • Många av våra bästa kunder har redan det, andra klättrar fortfarande

RÖSTER OM VÅR VERKSAMHET

Robert

★★★★★

Grymt kunniga inom SEO, trevliga och utförde både jobbet med sökordsanalys som sajt snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Kalle

★★★★★

Lämnade över hanteringen av både sajt som SEO för 2 st sajter. Mats är en mycket trevlig och kunnig sökspecialist med ett gäng bakom sig. Han var även vänlig och satte upp ytterligare sidor i sajten trots att han inte tog betalt för det, så att det skulle bli lättare att få effekt. Vilket det gjorde efter knappt några veckor efteråt! Tack för bra samarbete och resultat!

Christian

★★★★★

Vi har sedan många år på företaget köpt tjänster via Just Value. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling

Anne

★★★★★

Jag är alltid blivit nöjd när jag anlitat Just Value i mina olika bolag. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina behov samt visar hänsyn för vad vi vill ha. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Mats och Just Value framöver.

Emil

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av bygga om sajten med effektiv SEO och hade hört talas om Just Value från bekanta. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var både duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Olle

★★★★★

Väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Just Value framöver.

Victoria

★★★★★

Enkelt sagt: Kan inte annat säga än att jag och mina kollegor är skitnöjda med nya sajten och vilken skillnad det har blivit i antalet förfrågningar!

Kenneth

★★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Mats och hans team av marknadsförare när vi behövde bygga om sajten. Det gick fort att färdigställa sökord, taktik och design inför den nya kampanjen. Faktum är att det är sällan man får annat än ett trevligt bemötande så fort man anlitar Just Value! Kan varmt rekommendera.

Isak

★★★★★

Vi hade under flera år stött på företag inom SEO som tyckte sig vara kunniga inom SEO. Att däremot få en direkt kontaktman som Mats Ståhle som har verklig och gedigen kunskap inom ämnet samt genomgående trevliga medarbetare är betryggande. Första jobbet var bygga upp en snabb landningssajt på någon vecka. Andra ärendet var att planer efter uersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Vilket skapade att man byggde om hela sajten till den digitala säljaren vi har idag som har gjort att företaget lyft och expanderar idag!

Philip

★★★★★

Det är riktigt trevligt att samarbeta med Just Value, där man fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att Just Value dessutom kunde bidra med både design som UX-redesign förutom SEO förslag på åtgärder löpande, gör att vi ser fram mot ett långt samarbete. Det har varit extra kul att se våra positioner öka och trafiken med det samt att vi inte insåg att vi kunde ta alternativ trafik som gör att vår sajt konverterar betydligt bättre mot tidigare!

Jocke

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om Just Value. Mats Ståhle har varit och Just Value är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid överlevererar med kvalitet. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Johan

★★★★★

Just Values omfattande SEO arbete med innehållsskapande har verkligen sett till att öka vår synlighet markant och gjort det lättare för oss att kommunicera med rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Håkan

★★★★★

Just Values har verkligen sett till så att vi kommer ut med våra tjänster på den allra tuffaste av marknader. Med internationell erfarenhet och branschkunskap har Just Value ökar vårt engagemang, konvertering och trafik på ett tydligt och effektivt sätt!

Jens

★★★★★

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Mats och hans team på Just Value. Det gick fort att skapa en enklare E-handelssajt efter ett enklare SEO tänk. Det bästa är att de nu håller på att skissa om sajten med fullskalig UX/UI för att öka konverteringen ytterligare efter vad de har lärt sig efter den första sajtens lansering! Kan varmt rekommendera.

Kenta

★★★★★

Har arbetat med Mats och Just Value i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med flera olika sajter och hjälpt oss med avgörande åtgärder för att förbättra konvertering till kund. Suverän service!

Martin

★★★★★

Att få chansen att arbeta med ett riktigt SEO proffs som Mats Ståhle och Just Value är en ynnest. Vilket vi har fått göra i flera års tid, vilket skapat både nya kunder, fler förfrågningar och konstant ökande trafik samt positioner. Riktigt kul att samarbeta!

Sara

★★★★★

Det har varit riktigt kul att få prata och se uppdateringarna varje vecka med projektledarna och Mats inför lanseringen av nya sajten. Sajten har verkligen överskridit alla förväntningar både gällande design, effektivitet som bra SEO tänk. Tack för ett bra samarbete!

Richard

★★★★★

Som rekryteringsföretag har vi det tufft i den digitala världen, vi fick hjälp av Mats och gänget på Just Value i precis rätt tid! Vi vände en negativ nedgång till en positiv uppgång under ett helt år! Tack för all bra hjälp!

Ricardo

★★★★★

Som resebyrå så vet man att det är tufft på nätet och vi letade verkligen efter en aktör som inte “bara” pratade länkar utan riktig kvalitet med en större bredd, vilket vi fann hos Mats Ståhle och Just Value. Riktigt bra jobbat att ta sajten med över 70 sökord på startsidan i tuff konkurrens från andra sidan till första sidan på viktiga begrepp för oss! Tack för ett riktigt bra arbete!

Jonas

★★★★★

Det är inte bara SEO som Just Value är bra på utan det är en helhet runt Digital marknadsföring med både SEO/SEM/CRO och innehållskapande. Vi har ökat vår konvertering med över 10x samt minskat vårt beroende av Google Ads (som är stort idag) till att bli väldigt mycket mer konverterande tack vara smart strategi och en säljdrivande sajt! Tack för bra samarbete!

SEO & DIGITAL MARKNADSFÖRING I PRAKTIKEN – INSPIRERANDE CASES I OLIKA BRANSCHER

Offert ikon Kontakta oss Kontakta oss