Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00
Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00

Webbsajtdesign & Utveckling

Inspirera din publik till handling med en vacker, funktionell och engagerande webbplats.
Bättre användarupplevelser och optimering: ökning av organisk trafik och konvertering.
Få tryggheten av att veta att din webbplats mår bra, är säker och alltid är övervakad.

Beprövade processer för SEO-bemyndigad webbdesign och utveckling.

Just Value teamet har lång erfarenhet av vad som behövs för att knyta “ihop säcken” för både konsumenter, företag och organisationer.

Just Value är i sitt hjärta en ren strategisk E-SEO byrå som utmärker sig med hela 20 års SEO erfarenhet, utbildning och kommunikations strategier.

Många företags webbplatser ställs idag inför stora SEO utmaningar eller är helt enkelt inte utformade för att dra nytta av sin teknik och således kunna expandera vid de organiska sökningarna.

Vi har tagit fasta på dessa med vår erfarenheter och låter våra team bestående av SEO kunniga designers arbeta hand i hand med SEO analytiker, strateger och UX-copy medarbetare för att producera webbplatser som ger exceptionella användarupplevelser med fokus på tillväxt i de organiska resultaten och konverteringar.

Vi förstår dina behov av att:

Skapa en övertygande och säljande digital upplevelse
som bygger ditt varumärke och kreerar nya affärer.

Stå ut och distansiera dig från dina branschkollegor

med en användarvänlig design och med ett innehåll som entusiasmerar besökarna.

Möta behovet från olika avdelningar

från marknad, försäljning och support.

Design och utvecklingsprocess

Just Value’s design och utvecklingsprocess skapar en webbplats som uppnår alla dessa mål eftersom vår unika SEO fokus ger oöverträffade målgruppsinsikter.

Vår process är enkel och ser ut så här:

1. Research

Vi möts och tar ett kick-off samtal som gör att vårt team får insikt om vad NI vill åstadkomma. Nästa är en varumärkes och marknadsundersökning som vi bekräftar med er innan vi går vidare. Alla inblandade beslutsfattare intervjuas så att vi kan ta fram smärtpunkter och nyckeltal.

2. Design

Alla dessa lärdomar och insikter om ditt företag, strategier och beslut översätter vi till en webbplats arbetsområde, kartläggning och arbetsområde. Designteamet börjar därefter att arbetar nära er för att se till så att allt blir perfekt för ert varumärke och er framtida kommunikation.

3. Byggnation

Webbplatsen tas fram och byggs utifrån ett kreativt samarbete och ett kontinuerligt godkännande från dig som är vår kund. En teknisk kontroll genomförs innan lanseringen och innan utvecklingsplatsen flyttas till er aktuella live-adress, följt av en andra teknisk kontroll efter att lanseringen skett för att helt enkelt att säkerställa att precis allt fungerar så smidigt som möjligt.

4. Kvalitetssäkring

Före lanseringen så testar vi webbplatsen grundligt för att säkerställa så att användarupplevelse och funktionalitet mot webbläsare och hårdvara är konsekvent och funktionell. Funktionalitetstesterna garanterar också att dina besökare upplever en felfri webbplats. En kvalitetssäkring omfattar en omfattande innehållsbedömning för att se till så att den har migrerats och för att visas i överensstämmelse med den ursprungliga webbplatsen.

Efter lansering

Om ni fortsätter med er E-SEO med oss på Just Value, så kommer vårt team att övervaka E-SEO prestandan på den nya webbplatsen för att säkerställa att den uppnår redan definierade mål. Vi kan också erbjuda utbildning på back-end CMS och rekommenderade plugins för att hjälpa er personal att ta över och driva den nya webbplatsen.

Övervakning och Prestanda

Grattis till alla våra kunder. Vi har nu tagit tag i saken och administrerar nu även vår egna webbserver där våra kunder nu kan lägga sina webbplatser på. Varför har vi då gjort detta? För oss är det ganska så enkelt, för det är lätt att bli “hackad” om man ligger på en server med en massa andra webbplatser och som dessutom är en server som är gjord för att alla deras 100-tals kunder ska bli nöjda. Vi har inte och kommer aldrig att ta in så många kunder på vår egna server.

Vår webbserver är dessutom enbart uppsatt för att våra kunders webbplatser ska kunna ladda extremt snabbt för det VET VI att sökmotorerna tycker om och så ser vi till så att våra kunders webbplatser kommer till en mycket säkrare miljö än ett s.k vanligt webbhotell.

Arbeta med oss som förstår marknaden

Vi är en byrå med stort hjärta som fokuserar både internt och externt på individers unika behov. Vi är därför betrodda med nycklarna till några av världens största bolag och varumärken. Med decennier av erfarenhet, beprövade processer och unika verktyg bygger vi holistiska E-SEO strategier som ger ökad lönsamhet.

Vi utbildar och genomför gärna detta tillsammans med ert interna team (eller som extern partner vid behov). Vi vet pga fakta att vårt engagemangsdrivande tillvägagångssätt kommer att höja era intäkter och sökbeteende som får er bransch att undra vad ni har gjort.

1000
Kunder
1000
Optimerade Webbsidor
0%
Kundnöjdhet
0
År Av Erfarenhet

Just Value kan optimera alla webbplatser

Vi arbetar såklart med några av de bästa designers och utvecklare som finns på marknaden idag och som tillsammans med våra strateger, analytiker och innehållskreatörer skapar de mest effektiva och framgångsrika webbplatserna till våra kunder.

Tekniska SEO Revisioner

En gedigen och manuell inspektion samt en djupanalys identifierar eventuella SEO problem, behov och möjligheter. Våra revisioner visar oss en rad prioriterade SEO kategorier inklusive teknik, mobil, social, användargränssnitt, strukturerad data, länkprofil, webbplatsstruktur mm. Alla resultat blir prioriterade baserat på den strategiska implementationen.

Förberedelser inför och efter lansering

Vi genomför hela tiden grundliga recensioner av tidigare och nyligen lanserade webbplatser för att skydda och för att förbättra den organiska tillväxten. Det handlar mycket om att kunna identifiera högprioriterade SEO sidor, utvärdera omdirigeringsstrategier, rakningsövervakning av trafik både före och efter lansering.

Om ni redan har ett samarbete med andra designers och/eller utvecklare så är vi bara glada att bistå och bidra till ett bra samarbete med andra byråer för att optimera din nya webbplats.

Innehållsstrategi

Vad behöver vi för innehåll. Hur mycket innehåll ska vi ha. Hur ska vårt innehåll se ut.

Konverteringsanalys

Vad för konverteringspunkter har du idag på din sajt. Finns det tydliga CTA:er. Kommer rätt trafik in på sajten.

Länkbyggnation

Det absolut enda som idag spelar roll är kvalitativa länkar och inte kvantitet. De leverantörer som säger annat ska du inte lita på.

Webbsajtanalys

Hur fungerar sajten idag. Gör den det du vill att den ska göra. Är siten bra för ditt varumärke.

Vi vill hjälpa dig!

Dina köpare söker varje dag, hittar de dig? 
Schemalägg en “dejt” IDAG med oss för att få reda på hur engagerat sökbeteende också kan förbättra DINA marknadsförings- och försäljningsresultat. 

Vad väntar DU på?

 Email e-seo@justvalue.se

 Ring! 073 729 71 00