Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00
Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00

Vilka är hjältarna som ÄR Just Value

Vår styrka ligger i våra älskade hjältars passion och engagemang för våra kunder.

Här är några av våra hjältar som gör oss helt unika på marknaden.

Mats Ståhle

Grundare, Affärsutvecklare och Strateg

Mats har jobbat nästintill i hela sitt vuxna liv med SEO och det har producerats många artiklar om honom pga sin långa expertis och kompetens inom det tekniska området.

Leo Carlsson

Försäljning och Affärsutveckling

Leo är vår akademiker och genomför just nu en forskning på hur det mänskliga beteendet och digitala användandet har ändrat sig.

Nathalie

Affärsutvecklare, Kommunikatör och Strateg

Nathalie har ca 4 års erfarenhet av digital kommunikation. Nathalie brinner för kommunikation och försöker se till så att vi kommunicerar och gör rätt saker vid rätt tillfällen.

Therese Annermo

Skribent och Kreatör

Therese är stommen i företag och håller reda på oss all utifrån bästa förmåga. När vi väl har lyssnat och hon kan börja jobba så skriver hon engagerande texter till våra kunder så att deras intäktsmål skjuter i höjden.

Cristian Herrera

Teknisk SEO Guru

Cristian är vår “wiz-kid” och han löser alla tekniska problem som kan uppkomma. Det Cristian inte kan inom teknik känns onödigt att ens veta.

Johan Ekman

Skribent och Webbutvecklare

Johan är vår alltiallo och löser både tekniska svårigheter som kreation av innehåll i kubik.

Dela din passion med oss på Just Value

Varje lagmedlem bidrar aktivt hos oss med sin passion och kreativa expertis och vi är mycket stolta över just den kreativitet och expertis som vi också vet är helt unik hos alla våra medarbetare. Vi på Just Value är vad vi är enbart pga våra helt fantastiska medarbetare.

Vi söker hela tiden efter passionerade och begåvade människor som kan förstärka vårt team då vi växer månad för månad. De nödvändiga expanderingsplanerna ligger redan satta inför framtiden, så vill du vara med på vår resa och jobba med de bästa, så hör av dig.

Vår långa erfarenhet och kompetens inom SEO har också bidragit till att vi idag är ett team av erfarna, begåvade utvecklare och designers som tillsammans med våra SEO-analytiker, strateger och UX-copy medarbetare bygger marknadsförings strategier som ser till att våra kunder syns till rätt målgrupper och som genererar intäkter, långt över deras förväntan. För oss så handlar det aldrig om att “bara” skapa ett vackert yttre utan att framförallt se till att kommunicerar på rätt sätt med rätt besökare. Kvalitét framför kvantitet… ALLTID.

Webbsajtanalys

Hur fungerar webbsidan idag, följer den era affärsmål? Vad syns egentligen i sökmotorerna?

Sökordsanalys

Vilka sökord/fraser passar för dig? Vad är det mänskliga beteendet i sökmotorerna för att kunna hitta just dig?

Mobil E-SEO

Har ni anpassat er webbsatsning för snabbare interaktioner med era mobila användare?