Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00
Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00

PPC & Retargeting

När du vill ha snabba resultat

Engagemangsdrivet sökbeteende ökar dramatiskt.

Det påverkar idag varje aspekt av vår vardag, speciellt affärsbeslut eftersom det ger snabba och precisa svar på alla våra frågor.

Kundresans Översikt

Hur kommer dina besökare in på sajten och vad är det egentligen de gör?
Vi analyserar effekterna av dina annonserna och övervakar hela kundresan. När vi också ser kundresan så kan vi också ta direkta åtgärder med omedelbar effekt för ett högre intäktsvärde. Vi vet också att med ett högre engagemang i själva annonserna och där de landar på din webbsida så ökar också tryggheten hos dina besökare och sannolikheten att besökaren går från besökare till kund ökar markant.

Varje annons är en möjlighet till att analysera och skapa nya affärsmöjligheter.

Konverteringsgraden på annonser är alltid högre mot övriga marknadsinsatser baserat på att besökaren är längre gången i sin köpprocess. Det finns olika möjligheter inom annonseringen såsom: Mobilt, desktop eller lokalt eller regionalt till nationellt. Att kombinera dessa val med det mänskliga kundbeteendet samt sökbeteende blir vägledande och effektiviserar övriga marknadsaktiviteter i kampanjsyfte. Era kampanjer blir därför mer effektivare samtidigt som relevant trafik leds in till sajten med bibehållet engagemang och som leder till konvertering. Därför krävs det en genomtänkt strategi för att alla former av annonsering skall prestera.

Idag ställer Google och de andra sökmotorer allt högre krav på ett kvalitativt och långsiktigt arbete. För att nå önskat resultat är det viktigt att välja rätt marknadsföringspartner som ligger i Internationell framkant, både gällande teknik och innehåll för att kunna fånga och vårda besökarnas engagemang.

Arbeta med oss som förstår marknaden

Vi är en byrå med stort hjärta som fokuserar både internt och externt på individers unika behov. Vi är därför betrodda med nycklarna till några av världens största bolag och varumärken. Med decennier av erfarenhet, beprövade processer och unika verktyg bygger vi holistiska E-SEO strategier som ger ökad lönsamhet.

Vi utbildar och genomför gärna detta tillsammans med ert interna team (eller som extern partner vid behov). Vi vet pga fakta att vårt engagemangsdrivande tillvägagångssätt kommer att höja era intäkter och sökbeteende som får er bransch att undra vad ni har gjort.

Retargeting

För att lägga grunden för en framgångsrik närvaro oavsett vart så är det en förutsättning att göra en nulägesanalys över dina aktiviteter idag. Med en analys har vi underlaget för att tillsammans ta fram en mediestrategi och skapa tydliga mål med annonseringen. 

Vid varje åtgärd oavsett annons är en nulägesanalys extremt viktigt. Finns inget företag som heller gjort en “vepa” eller tidningsannons utan att veta vilken målgruppen annonsen går ut till? Det är också därför du som kund kan känna dig helt trygg med oss på Just Value då vi också har ca 20 års data av hur dina målgrupper söker på nätet vilket också gör att våra egna intäktsmål med dig som kund överstiger andra leverantörer.

1000
kunder
1000
optimerade webbsidor
0%
kundnöjdhet
0
år av erfarenhet

Innehållsstrategi

Vad behöver vi för innehåll. Hur mycket innehåll ska vi ha. Hur ska vårt innehåll se ut.

Konverteringsanalys

Vad för konverteringspunkter har du idag på din sajt. Finns det tydliga CTA:er. Kommer rätt trafik in på sajten.

Länkbyggnation

Det absolut enda som idag spelar roll är kvalitativa länkar och inte kvantitet. De leverantörer som säger annat ska du inte lita på.

Webbsajtanalys

Hur fungerar sajten idag. Gör den det du vill att den ska göra. Är siten bra för ditt varumärke.

Vi vill hjälpa dig!

Dina köpare söker varje dag, hittar de dig? 
Schemalägg en “dejt” IDAG med oss för att få reda på hur engagerat sökbeteende också kan förbättra DINA marknadsförings- och försäljningsresultat. 

Vad väntar DU på?

 Email mats@justvalue.se

 Ring! 073 729 71 00