Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00
Öppet Mån - Fre 08:00-18:00
Email mats@justvalue.se Ring oss på: 073-729 71 00

Erfarna E-SEO Konsulter

Intäkter och nyckeltal. Det handlar om att mäta hur SEO arbetet påverkar ditt
företags varumärke för att kunna öka omsättningen, inte att “bara” använda SEO.

Insats vs Påverkan: Prioriteringar som spelar roll.

För att förstå vad som håller er tillbaka, bilda dig en uppfattning om vad som gått fel och en tydlig riktning för att driva organisk trafik till ditt företag.

Teambaserat tillvägagångssätt.

Vi bildar ett team med ditt företag så att ni arbetar direkt med våra ämnesexperter för att få direkta svar och återkoppling på er marknadsföring.

Kreativt utförande.

Utnyttja era interna resurser, arbeta tillsammans med oss eller blanda upp det. Oavsett vad så hjälper vi er att kreera den mest effektiva vägen för er digitala tillväxt.

Hur skiljer vi oss från andra SEO-bolag och digitala konsulter?

Framgången till vårt unika arbetssätt bygger på vår kompetens med 20 års branscherfarenhet och på vårt 80/20 arbetssätt.

När många marknadsförare tänker på SEO, så tänker de missvisande på dåtidens SEO där den tekniska sidan betydde allt och länkbyggnationer var avgörande.
Det har dock hänt väldigt mycket de senaste åren och sökmotorerna och framförallt Google med alla sina “muskler” har gjort massiva förbättringar i sitt sätt att tänka, så att de kan presentera bästa möjliga resultat utifrån en sökning. Sökmotorerna arbetar idag mer mot AI (artificiell intelligens) och därför så har också SEO behövts att utvecklats till det som vi håller på med idag, dvs E-SEO, vilket är engagemangsdriven optimering. För det krävs helt enkelt att du “tänker lite längre” och väver in det mänskliga beteendet för att kunna lyckas i framtiden.

Vi på Just Value har anammat detta totalt och uppdaterat hela vår arbetsprocess samt tillvägagångssätt för att kunna leverera bästa möjliga resultat oavsett med vem vi jobbar med. Vi gör detta således med redan väl beprövade resultat då vi redan arbetat med detta sedan en tid tillbaka.

Vi får idag titta i backspegeln om vi ens ska kunna se våra kollegor i branschen. Vi vill såklart, men vi måste också ligga i framkant för våra kunders skull.

En modern E-SEO strategi ger tydliga och mätbara resultat inom 6 månader och oftast tidigare än så, så varför ingå i ett avtal med en leverantör som sträcker sig längre? 

Vårt team levererar resultat, för vi är vad vi heter. Det är också därför mer än 90 % av våra kunder stannar med oss i mer än 6 månader.

Våra E-SEO konsulttjänster levererar utifrån ditt företags nyckeltal.

Vi hjälper dig med ett engagemangsdrivet synsätt för att kunna definiera och klargöra budskapet till ditt varumärke, för hur ni ska driva rätt besökare till er virtuella och digitala dörr.

 

En modern E-SEO strategi ska:

Generera intäkter
Driva relevant trafik in till er webbplats
Öka varumärkeskännedommen
Förbättra användarupplevelsen
Dominera den organiska träfflistan för rätt nyckelord och fraser
Revultionera ert sätt att marknadsföra ert innehåll
Stödja och integrera med andra digitala marknadsföringskanaler
Hjälpa att skapa förståelse inom företaget
Stödja de interna varumärkesbudskapen, efter behov
Stödja företagets övergripande digitala strategier 

Att realisera dessa fördelar så krävs det att E-SEO arbetet lyfts upp i organisationen och blir en del av de vardagliga funktionerna för att generera större affärsnytta. Det krävs idag ett team av passionerade E-SEO specialister, strateger, tekniska analytiker, framåtsträvande designers och utvecklare som har lång erfarenhet och som är extremt digitalt kunniga hantverkare.

Som kund till oss får du en helt unik kompetens av erfarna E-SEO konsulter som har en djup förståelse för hur sökmotorerna fungerar, men förutom det som vi tar som en självklarhet så har du också nytta av:

Ett noggrant utvalt team av experter

Just Value tillsätter ett team som bara arbetar för dig och dina behov.
Ditt unika team kan bestå av strateger för webbplatsinnehåll, designers, utvecklare, tekniska SEO-analytiker, begåvade och erfarna redaktörer inom UX-copy och erfarna strateger. Varje kundprojekt leds också av en dedikerad kontostrateg och kundansvarig, men våra kunder har också direkt tillgång till en mängd andra erfarna experter som är inkopplade på deras projekt.

 

Konsekvent, tydlig och pålitlig kommunikation 

Vi genomför hela tiden kontinuerliga möten och incheckningar för att säkerställa framsteg inom E-SEO som ger våra kunder trygghet mot framtiden. Minst en gång per månad så träffas vi också och går igenom projekten tillsammans för bästa resultat.

 

Ett större team

Våra team av unika experter kan vara en förlängning av din marknadsavdelning: vi är helt inriktade på dina mål och dina nyckeltal. Eftersom E-SEO ofta involverar många aktörer så är vi alltid tillgängliga för att bidra med våra insikter och hjälp för att bygga upp en långsiktig och funktionell framgång inom E-SEO för att dina nyckeltal ska uppfyllas.

 

Oöverträffad flexibilitet

Vår flexibilitet är en styrka och kan vara en strategisk fördel för ditt företag. Vi kan skala i räckvidd baserat per säsong, i en kampanj eller i kontinuerlig och långsiktig tillväxt. Vi regerar snabbt på branschförändringar och/eller algoritmuppdateringar för dina resultat är det som är det viktigaste för oss.

 

Kontinuerlig rapportering som driver förbättringar

På Just Value så är månatliga statusrapporteringar i mötesform en standard hos oss till er, för alla E-SEO kampanjer. Vi skickar även ut kontinuerliga veckorapporter till er. Vi övervakar dessutom hela tiden organisk E-SEO varje vecka i en intern rapportering för alla våra kunder, så att vi kan förekomma förändringar som sker på marknaden på nationellt och internationellt.

 

1000
kunder
1000
optimerade webbsidor
0%
kundnöjdhet
0
år av erfarenhet

Dataanalys

Vad för data ligger på sajten idag. Hur ser responsen ut mot sökmotorerna. Är datat strukturerat på rätt sätt.

E-SEO Innehållsproduktion

Vad finns det för innehåll och hur mycket. Vad står det egentligen på de sidor som idag finnes

Sökordsanalys

Vilka sökord och sökfraser hittar din målgrupp. Vi har 20 års data av mänskligt beteende på hur man söker information.

Lokal E-SEO

Hur har man jobbat med de lokala sökningar. Idag är mobilanvändet betydligt högre än dator och finns du där kunden är.

Vi vill hjälpa dig!

Dina köpare söker varje dag, hittar de dig? 
Schemalägg en “dejt” IDAG med oss för att få reda på hur engagerat sökbeteende också kan förbättra DINA marknadsförings- och försäljningsresultat. 

Vad väntar DU på?

 Email mats@justvalue.se

 Ring! 073 729 21 00